Първоначално публикувано от bager
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Настройка на плеъра
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеА другия е паргинг светлини,по горе го обяснихме.За другия бутон се бях сетил... Просто действах на принципа проба-грешка и виждах какво се случва. Но с натискането на този бутон (km), нищо не се случваше... Не се бях сетил обаче да го задържа натиснат.
А отделно, дневния километраж май има опция да се нулира и от менюто на борда, заедно със средния разход.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщениеЗа другия бутон се бях сетил... Просто действах на принципа проба-грешка и виждах какво се случва. Но с натискането на този бутон (km), нищо не се случваше... Не се бях сетил обаче да го задържа натиснат.
А отделно, дневния километраж май има опция да се нулира и от менюто на борда, заедно със средния разход.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеДа използвам темата да попитам по какво на външен вид се разбира дали системата е БОСЕ или не.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Разбрах, благодаря за отговора.
Това означава ли, че външният вид на плеъра на централната конзола е един и същ? И също така БОСЕто е стандарт за определено ниво на оборудване, или винаги е допълнителна екстра?Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
Comment